Beleggen>Analyse aex

Analyse aex

Op basis van een heldere intuïtie en wetenschap / kennis geeft Damien Carlsteen regelmatig een analyse van de beurzen. Als belegger bepaalt u zelf wat u met deze informatie kunt doen. Op basis van zijn analyses publiceert Damien beursadviezen, gericht op 'onthaast beleggen'.

Op onthaaste wijze beleggen
'Onthaast beleggen' is de term die Damien Carlsteen geeft aan een goed overdachte, op de lange termijn gerichte wijze van investeren:

  • Inzicht in koersveranderingen is voor iedereen bereikbaar, mits u ervoor openstaat. Geduld doet de rest!
  • Damien Carlsteen belooft u geen rijkdom binnen enkele maanden. Met een op de wat langere termijn gerichte investering zult u echter wellicht versteld staan van het resultaat.
  • Op deze website kunt u bekijken welke van Damien's voorspellingen daadwerkelijk zijn uitgekomen: om de feiten kunt u niet heen! Het is aan u welke waarde u hieraan hecht, en hoe u uw voordeel zou kunnen doen met deze informatie.

Op deze wijze geeft Damien een regelmatige analyse van de beurzen o.a. de AEX. Alle beursvoorspellingen worden vooraf vastgelegd in een notariële akte, die u tijdens open dagen kunt inzien. Staat u open voor de kracht van ook de pure intuïtie en heeft u interesse in een periodieke analyse beurzen o.a. de AEX? Word dan abonnee!

Een abonnement afsluiten
Wanneer u abonnee wordt, blijft u op de hoogte van elke analyse van Damien Carlsteen met betrekking tot de AEX. Tevens levert u een bijdrage aan de goede doelen die Damien steunt.

  • Over de abonnementskosten kunnen we overleggen.
  • Tevens draagt u met uw lidmaatschap bij aan de goede doelen die Damien steunt!
  • Voor een persoonlijk introductiegesprek kunt u het aanmeldformulier invullen, dan nemen wij contact met u op voor een kennismaking!
  • Neem met vragen gerust contact op: stuur uw e-mail naar mail@DamienCarlsteen.com.