Home>concrete aandelen!

Wanneer mensen niet willen... het hoefde nooit.

NETFLIX werd getipt en mensen werden er rijk vandeed geen onderbouwing bla bla en trek je conclusie. Melding: dit aandeel gaat waarschijnlijk gigantisch verder stijgen. Na drie jaar was de winst al ruim 600%. Nu zo'n 1500%. Tussentijds kan de helft worden verkocht en is de winst GROOT om gratis gewoon te laten staan.

NetFlix was leuk om te kopen en nieuwe dergelijke aandelen zitten al in mijn hoofd.

Een royalty heeft bijv. de eerste aandelen van "Royal Dutch Shell" bij de eerste beursnorering gekocht die nog steeds in un bezit zijn met onnoemelijke waaarde. Maar wie wil aandelen om als hoogbejaarde als een vorst te kunnen leven? Na bijv. 5 of tien jaar is een mandje aandelen leuk om rond je 40ste al voorgoed met pensioen te kunnen. Dan is een dikke auto ook nog leuk. Persoonlijk vinden wij het vreemd om een bejaarde in een sportauto te zien rijden, terwijl bepaalde auto's juist leuk zijn voor jonge mensen.
Toen Damien op zijn 30ste in dure sportauto reed kwam hij eenzelfde auto tegen, dacht: daar zit vast grijs haar in met een pet en inderdaad.. belachelijk een sportauto voor jonge mensen bedoeld. Gelukkig al gedaan!

NetFlix was ook leuk om te kopen. Meer ontdekkingen... waarom zou ik zoiets melden
aan , dan komt dt zonder onderbouwing met bla... bla. Dit is een mooi aandeel om te kopen. Basta!

Hooguit een aanvulling als: wij zouden nu 50% kopen en bij dalen 50% bijkopen.

Wilt u alleen aandelen met perspectief ontvangen?

Lanzaam wordt een mandje gevuld met 5 tot 10 aandelen.
Op de eerste pagina (home) staat: lid worden?