Home>philosophy

Zelfdoding en de hond of kat

Dieren mogen niet boven de mensen staan? Dus HALAL slachten of noemen ze aansnijden, het onschuldige dier sterf met geluk binnen 40 seconden in zijn eigen bloed of braaksel. In tegenstelling tot sueïde moeten mensen springen van flatgebouwen of nemen gif, terwijl een spuitje heel humaan zal zijn.
Iemand die suecïde willen splegen gaat naar de huisarts en wanneer persoon na 14 dagen terugkomt wordt het middel zonder discussie verstrekt want bij het streinspoor komt ook geen discussie. Niks aan ellende valt op te ruimen, maar een hond of kat staat reikt hier wel ver boven de mens, krijgt zonder problemen euthanasie.
Kortom bn ik een groot voorstander om mensen humaan en veilig te helpen, zoals een hond of kat. Gelijk als tatoeages of andere zelfverminkingen. Mensen die absoluut niet willen werken kunnen radicaal hun gezicht laten tatoeëren. Deze mensen zijn dan levenslang absoluut werkeloos en de samenleving betaald zo'n iemand elk jaar 10 tot 15.000 euro.

Dan zal ik de waarheid maar schrijven

Van elke €100 kerkcollecte gaat €7 euro (7%) naar misbruikte onschuldige jongetjes en dat wordt nog meer. Durfde je vroeger niet te vertelen dat je homo bent, kwam de vraag nog niet getrouwd? Dus je werd priester en opgelost. De TV mag vragen wat de kinderen moesten doen? Het was niet strelen ... het was erger dan een porno-film. Smeerlappen en maar bidden en vroom doen. Deze zieke papzakken in zwarte jurken, mensen beseffen niet van de kinderen moesten doen. En wellicht tot heden!

Zoals het in de media wordt verteld zou je helemaal geloven dat deze de katolieken alle steun geven. Heeft uw kind wel eens een papzak moeten pijpen tot hij in zijn mond klaarkwam? Dan meld ik het *** DUIVELSE KWAAD *** van het griezelige Varticaan.

Na 50-60 jaar hebben die slechtoffers logisch nog steeds verdriet en de paus ons maar vertellen wat wel en niet mag.
Graag beleef ik het Boedisme zonder goden... deze is te vinden in jezelf.

Kerstwens

Veel mensen zullen (ongezien) onmogelijk “gelukkige kerstdagen” beleven en schaam me daarom om standaard te zeggen :  prettige kerstdagen of straks een gelukkig nieuwjaar.  Graag wens ik je verlichting en beter “wijsheid”, want enkel in dat woord heerst alles, hoewel  deels het onvermogen bestaat deze wens als beste te begrijpen.

Alle goeds aan hen die het verdienen of bij gratie der wijsheden,

Damien Carlsteen

Oordeel niet, want gij zult geoordeeld worden

Kees van der Staaij (SGP) – alleen al zijn kleding doet al bijzonder aan. Doet elke zondag meezingen in zijn zondagspak bij hete zomer. Niks geen strand en zijn anderen als zondaren. Zal wellicht vlees eten en slim weten te verdedigen. Maar ik ben gewoon hypocriet en geef doe wat mag. Maar laat hij zich met zijn eigen zaken bemoeien.
Keurt het goed dat een arme jonge man 
spijkers door een vader spijkers door de handen en voeten van zijn eigen zoon spijkeren. Daarna konden de beulen gelijk vergeving vragen — wat dat was het doel.

Maar een iets dat spijkers door de handen en voeten laat slaan van zijn eigen zoon. Of na duizende jaren mensen nog op gruwelijke omstndigheden laat sterven. En nog steeds vermaak of testen, met welk doel zijn schepselen gemaakt volgens de theologie? De meeste intellectuelen zijn geloven gelukkig meer in zichzelf. 

Als men voor 300.000 een kerkorgel laat bouwen i.p.v. stille armoede in Nederland te verzachten, dat zal deze Alien dat hopelijk heel erg vinden... als zoiets engs bestaan. Het zijn nochthans de mensen die dat doen en bijbels die al 2000 jaar worden herschreven. Kan een beroemdheid zijn buurvrouw appen dat zijn teennagel eraf is — na een jaar wordt geappt zijn been.