Home>SLIMKOPPEN

Enkel een "klein inkomen" volstaat om MILJONAIR te worden

Niks geen bedrijf opzetten of lange academische studies om Miljonair te worden… enkel kopen en niet meer kijken.
melde ik in 2004 voor $10.0000 NetFlix te willen kopen en is thans plus één miljoen waard.
Nog steeds kan je blijven zittenm of wat winst nemen voor een mooie auto!?

Na-apers hebben een toekomst
Kortom met wat spaargeld en een uitkering en maandelijks fors dividend valt prima te leven.
Wat moet ik dan nu kopen? En feitelijk zonder enig risico?

Bijna te simpel omdat vijf 5 alinea's volstaan.

Dan ook nog gratis!
Mijn investering verkoop ik en wat overblijft geeft mij gratis waanzinnig veel financieel geluk.

Interesse? stuur dan een mail naar:  carlsteen@mail.com o.v.v. steunen.
Informatie zal ik dan toesturen waar ik minimaal werk aan hebt (eigenlijk niks). Bijvoorbeeld eerst de naam en code van het aandeel en volgt later enige onderbouwing. Ook kan je daar zelf op googelen. Wanneer het risico minder is dan 1% tegenover veels goeds 
  laat ik dat in ieders eigen (hulp)overwegingen.

Levens redden met uitzonderlijke beloning
Bepaalde toekomstige technologieën (producten) met een buitengewoon winstpotentieel, zoals een onmisbaar product dat voor één dollar wordt geproduceerd en vrijwel voor een ongelimiteerd prijs kan worden verkocht. Wanneer voor een bepaald medicijn een alternatief komt en je weet welk bedrijf in de kijker staat, zal €1000 al snel binnen enkele maanden naar bijv. 10, 15 of $20.000 kunnen stijgen. Mocht de ‘gok’ verkeerd blijken?  Wegens welke reden bestaat er reden voor dalen, het kan zelfs ietsje duurder staan. Dus met welk risico als ‘risicoloos’ 2 tot 4 keer het juiste aandeel kopen of het bij één houden kan iemand kapitalist worden waarmee niet per sè enkel een duur huis van hoeft worden gekocht, want er blijft immers genoeg over!!

Patiënten zijn vaak beter te behandelen Een zorgverzekeringsbedrijf zal minder moeite hebben om een verspannen persoon te laten opnemen in een zorginstelling ‘gesticht’ voor “€30.000 p/m” dan een patiënt heerlijk alles op een rijtje ta laten zetten en tot rust te laten komen middels een fijne zonovergoten vakantie aan te bieden voor slechts 10% van “€30.000”, ofwel nu tegen €3000 kosten of de verschillen minstens in de praktijk te toetsen. Mensen blij maken geeft immers altijd een goed gevoel. 

Zaterdag 20 oktober 2018


Donaties tussen leven en dood 

Leukemie is o.a. dat iedereen kan overkomen en maakt patiënten afhankelijk van onze samenleving, maar een beloningsmodel is nu eenmaal wetmatig voor succes. Onderzoek wordt bijvoorbeeld gesteund door: Sanquin.nl en/of Matchis.nl en tal van andere hulporganisaties. Persoonlijk voel ik meer voor het bundelen van samenwerkingen transparant contractueel aan te moedigen zoals het stamcellenonderzoeken t.o.v. medicatiespiegels.
Bepaalde technologieën van de toekomst hebben een buitengewoon winstpotentieel die voorop staan qua informatie die bepaalde farmaciegiganten en/of monopolisten het nakijken geven; die nu nog medicijnen van $3,00 voor $136,00 per stuk of meer verkopen als veelal onbereikbaar in o.a. de USA. Daar zijn o.a. al winstgevende bedrijven om nu extra te ondersteunen en anderzijds jouw financiële dromen realistisch te maken.

In deze sector blijft het niet alleen nieuwe technologieën waar we binnenkort niet meer zonder kunnen komen in stroomversnellingen, vergelijkbaar met bedrijven als: MicroSoft, Apple, Google of als nieuwe NetFlix.

Een e-mail met enkel "info" is voldoende voor nadere informatie graag een e-mail aan: calsteen@mail.com